Автомеле на кръстовището „3 март“ – „Хр. Ботев“ в Димитровград

BMW тресна Мицубиши и го запрати в оградата на булеварда. Водачът пострада

контакти

Яко автомеле стана малко преди 18 часа на кръстовището на булевардите „3 март“ и „Христо Ботев“ в Димитровград. Мощно BMW удари почти челно Мицубиши Колт, завъртя го и го запрати в оградата на улицата. Малката кола бе с напълно разбита предница и изскочили 2 еърбега. Въздушната възглавница, очевидно, е спасила водача – мъж на средна възраст, който, все пак, с контузии е откаран за медицинска помощ. На БМВ-то поломена бе дясната предна част, но отворил се еърбег не се виждаше. С шофьора – млад човек разговаряха полицаи от патрулките, пристигнали на местопроизшествието.

Едната полицейска кола, впрочем, е била на метри от инцидента, на самото кръстовище, в отделено с конуси място, разказа очевидец. При удара, отекнал много силно, полицаите веднага се втурнали към катастрофата, макар и трудно извадили шофьора на Мицубиши-то  и се обадили на Спешна помощ. В това време дошли и колегите им.

Човекът с малката кола идваше по „3 март“ откъм Хасково. Влезе в кръстовището на зелен светофар и беше спрял в средата да изчака каращите направо автомобили, за да завие на ляво – по бул. „Христо Ботев“. В това време БМВ-то влезе в кръстовището при жълта светлина и почти челно удари Мицубиши-то. От удара то се завъртя и спря в оградата на платното, разказа свидетел на катастрофата.

Официално потвърждение на казаното, засега, няма, но факт е, че спирачен път по асфалта не се забелязваше. Шофьорът на БМВ-то видимо бе в адекватно състояние и съдействаше на полицаите за изясняване на обстоятелствата.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук