Австралиец води триото си за концерт в Димитровград

Концерт на Дейвид Дауър трио /David Dower Trio/ ще се състои довечера на централната алея „България“ в Димитровград, близо до малкия шадраван, от 19 часа. Изявата е втора част от единадесетото издание „Късче от лятото“, организирано от музиканта Димитър Русев. По време на концерта хората ще могат да посетят изложбата в Клуба на дейците на културата /КДК/ „Готови за приключение – автомобилно рали Будапеща – Константинопол, 1912“, която ще остане още няколко дни.

Дейвид Дауър /пиано/ е австралиец. Той живее в Англия заедно с другите двама от групата Мат Фишър /барабани/ и Люк Фоулър /бас/, които са от Лондон.

Триото идва в Димитровград за втори път. Преди година формацията отново изпълни концерт на централната алея в града, част от турне в страната, както и сега. Довечера музикантите ще изпълнят авторски парчета, музика от албума си Made in Sofia, джаз стандарти, съвременен джаз и популярна музика.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук