ТРИ ПЪТИ СПИРАТ ТОКА В ЦЕНТЪРА, ПРИЧИНАТА – ИЗГОРЕЛИ КАБЕЛИ

EVN
контакти

Три пъти между 13:45 и 16 часа спира токът днес в центъра на Димитровград. Първоначалните версии на потребители бяха за профилактика, но отпаднаха, тъй като някой се сети, че профилактиките се известяват предварително. Друго предположение бе причината да е авария.

Проверката в Клиентски енергиен център /КЕЦ/ Димитровград потвърди, че става дума за принудителни спирания. Там токът също беше спрял. Служителките обаче се въздържаха от коментар на причините. Казаха, че не са упълномощени да дават информация. Такова право имал само пресаташето на компанията Крум Косев. Потърсен по телефона, той каза, че в момента няма информация. Обеща по-късно да даде повече подробности. Така и стана. Той допълни, че вследствие на скорошен пожар в т. нар. бивш бригадирски лагер, работници на компанията е трябвало да възстановят схемата. Това е причината за наложилите се спирания.

По-бързи бяха от клиентския център в Пловдив, посочен на една от брошурите на компанията. Имаме авария на бул. „Димитър Благоев“ в Димитровград. Колегите сменят изгорели кабели, което е свързано с изключване и включване на захранването. Най-вероятно това е причина за спиранията и в центъра на града. Проблемът вече е отстранен. Надяваме се да няма други аварии, информираха оттам. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук