АбраТеатра – среща с магията на кукления театър и фокусите

контакти

„АбраТеатра“ – среща с магията на кукления театър и фокусите, ще се състои на 16 юни от 11:00 часа на сцената на Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ – Димитровград.

Спектакълът, за деца на възраст над 3 години, е на Държавен куклен театър Стара Загора, с режисьор Красимир Господинов. Сценография и кукли – Живко Кънев, костюми – Веска Неделчева. Участват: (актрисата Туни) – Тянка Радева, (маг Теос) – Тодор Славов, (човекът глас) – Красимир Господинов.

Огън, забавни актьори, атрактивни кукли, летящи и изчезващи предмети, това е част от магическата вихрушка, в която ще ви завърти спектакълът „АбраТеатра”.

Билети на касата на театъра в Димитровград, с работно време на касата от 10:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 19:00 часа. За допълнителна информация, тел.: 039166336 и 0879294603.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук