Абитуриентите отново ще дефилират в Димитровград

контакти

Абитуриентите отново ще дефилират в Димитровград. От 24 до 26 май сцената на пл. „България“ за пореден път ще заблести благодарение на завършващите тази година от Випуск`2024. Станалите вече традиционни дефилета на зрелостниците ще се проведат в три вечери. Четири училища ще изпратят своите абитуриенти в дните около Деня на буквите, съобщават от Общината.

Завършващите средното си образование, с празнично украсени автомобили, ще поемат по познатия маршрут по алеята зад сградата на Общината, за да пеминат тържествено по червения килим и да се качат на сцената, откъдето ще приемат поздравления от хората на централния площад.

Първият бал е на СУ „Любен Каравелов“, на 24 май /петък/. В 18.15 часа зрелостниците ще тръгнат с автомобилите, в 18.30 часа ще бъдат на сцената.

Същата вечер по червения килим ще преминат и възпитаниците на ПЕГ „Д-р Иван Богоров“. В 19.15 часа ще потеглят по установения маршрут, а в 19.30 часа ще стъпят на сцената на пл. „България“.

На 25 май /събота/ е дефилето на най-многобройния випуск дванадесетокласници, от ПМГ „Иван Вазов“. Точно в 18.00 часа зрелостниците ще потеглят с возилата си по алеята. В 19.15 часа ще преминат по червения килим и ще се качат на сцената.

На 26 май (неделя) в 18.30 часа започва балът на абитуриентите на Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. В 19.00 часа те ще минат по червения килим и ще дефилират на сцената.

Както подобава, за особения блясък на вечерите ще се погрижат музикантите от Забавно-духов оркестър.

В трите празнични вечери в района на ул. „Цар Симеон“ и паркингът на Голямата пейка ще е въведена временна организация на движението.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук