АБВ ИМА СИЛАТА ЗА ДЕПУТАТ В ХАСКОВО, СПОРЕД КАЛО

контакти

„Алтернатива за българско възраждане“ има силата да спечели толкова гласове, че да има народен представител от Хасково. Този регион е сложен политически, но очакваме доверие от 14-15 хиляди гласоподаватели. Ще дадем нашия принос да постигнем и повече, колебание няма, коментира водачът на листата на АБВ за 29 Хасковски многомандатен избирателен район Емил Кало на работна среща в Димитровград.

На нея присъстваха Христо Димов – втори в листата, Харалан Захариев – трети, Христо Тодоров – четвърти и останалите – до 8, които на предстоящите избори ще се борят за народно доверие.

В залата бе и Румен Петков – председател на националния предизборен щаб. Официалното представяне на листата, както заяви Кало, ще бъде в средата на следващата седмица. В нея има разнообразие по възраст, пол, образование, кандидатите са професионалисти, доказали се в различни браншове, допълни водачът.

Считам, че кампанията на АБВ в област Хасково може да бъде резултатна. В редиците си имаме енергични, изявени в професиите си хора, с осъзната необходимост да работят за решаването на проблемите във всяка една от общините тук и обществото, като цяло. При нас са хората, заставащи с лицата си пред политиките, които предлага АБВ. Това е и разликата между нашата листа и тези на другите, заяви Румен Петков.



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук